Sex schommel

Met deze liefdes sex schommel zijn al uw wilde fantasieën mogelijk. In bed zijn diverse standjes best moeilijk om lang vol te houden, maar in deze seks schommel heeft u daar geen last van! De soepele draagbanden van de sex schommel zorgen ervoor dat u zo goed als gewichtloos wordt en daarbij kunt u eenvoudig alle kanten op geplaatst worden. Zit de sleur in jullie relatie of zijn jullie op zoek naar een nieuwe uitdaging? De sex schommel zorgt voor veel stabiliteit en bewegingsvrijheid, zodat u nieuwe posities kunt verkennen en samen een weg naar extase kunt realiseren. Bent u nieuwsgierig geworden naar de sex schommel? Bekijk het aanbod van Barotique en bestel vandaag nog uw favoriete seks accessoires.

De sex schommel voor een nieuw lustgenot

De schommel bestaat uit een half ronde metalen stang met een diameter van 78 cm, waaraan drie verstelbare banden kunnen worden vastgemaakt voor een veilige bevestiging aan het plafond. Aan de stang worden soepele draagbanden bevestigd voor de ondersteuning van jouw benen, billen en de rug. Posities, die in bed ‘technisch’ onmogelijk zijn worden met deze sex schommel een nieuw lustgenot. Barotique heeft verschillende seks-schommels in het assortiment, in elke gewenste prijsklasse. De vrouwelijke partner zweeft bijna gewichtloos in de lucht, zachtjes door de mannelijke partner gedirigeerd. Ook de mannelijke partner kan zitten in de sex schommel met de vrouwelijke partner op zijn schoot. Met de sex schommel genieten jullie samen van zwevend seksgenot.

Bestel een sex schommel bij Barotique

De sex schommel is geweldig om in huis te hebben. De meest onmogelijke standjes worden waargemaakt met de schommel en jullie wilde fantasieën worden werkelijkheid. De mogelijkheden in de seks schommel zijn ontelbaar, maar een orgasme is verzekerd. Bestel vandaag nog uw favoriete model seks schommel of één van onze andere seks accessoires in de webshop van Barotique!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.