Women Only!

Heb je een keer zin in een leuke avond met je vriendinnen, gezellig als meiden onder elkaar. Wat denk je van een erotische party. Leuk als vrijgezellenfeestje of als je iets anders te vieren hebt, maar het kan natuurlijk ook zomaar, gewoon omdat je zin hebt in een leuke avond met een spannend tintje (giechelen is toegestaan).
Tijdens deze Party maak je kennis met heerlijke verwenproducten op het gebied van erotiek en romantiek. Tijdens de informatieve en gezellige presentatie kun je de producten goed bekijken, voelen én ruiken. Een avond vol inspiratie!
Er worden tijdens de party diverse producten van hoge kwaliteit gepresenteerd. Dit zijn niet alleen erotische speeltjes, maar ook verzorgingsproducten of wat denk je van de stoute speeltjes van vijftig tinten grijs! Een greep uit de merken die worden gepresenteerd: Fun Factory, Je Joue, Lelo, PicoBong (By Lelo), Vijftig tinten grijs en verzorgingsproducten van o.a. Kamasutra en Pink

Wat kun je verwachten?

Bij een erotische party denk je al snel dat het ordinair is, en wil je wat jij leuk vindt wel delen met anderen? De producten die gepresenteerd worden zijn allemaal van hoge kwaliteit en absoluut niet ordinair. Het is eigenlijk heel informatief, want je kan op een leuke manier kennis maken met allerlei nieuwe producten.

Leuke kortingen

Alle producten die aangeboden worden tijdens de party zijn met 10% korting. Indien je voor meer dan € 100,- bestelt, krijg je nog eens 5% extra korting en besteed je voor meer dan € 50,- dan ontvang je ook nog een leuke goodie bag! Bestellen tijdens de Party Natuurlijk gaat alles discreet tijdens de party. Niemand krijgt te zien wat er besteld wordt, je hebt zelfs de mogelijkheid om thuis via internet te bestellen met dezelfde kortingen die er tijdens de party worden gegeven. Hiervoor krijg je een speciale kortingscode mee naar huis.
De gehele bestelling wordt gratis naar de gastvrouw verstuurd in afgesloten dozen per klant. Het is zelfs mogelijk voor de genodigden om de bestelling naar hun eigen adres te laten sturen. Of naar een PakjeGemak locatie van PostNL. Hiervoor vragen wij dan wel € 3,50 verzendkosten, bij bestellingen boven de € 75,- hoef je de verzendkosten niet te betalen.

Een avondje organiseren?

Als gastvrouw zorg je voor een drankje en een hapje, de locatie en je ontvangt de bestellingen, die je vervolgens aan jouw genodigden uitreikt. Omdat je dit allemaal organiseert krijg je van ons uiteraard een leuk cadeautje. En wanneer jouw gasten meer dan € 200,- bij elkaar besteden ontvang jij ook nog eens een waardebon van € 10,- (en bij elke € 100,- meer ontvang je telkens een waardebon van nog eens € 5,-).
Wil jij een avondje organiseren ergens in Noord Holland, Mail dan naar party@barotique.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.