Een ballgag kopen voor een spannende ervaring

Om al uw fantasieën waar te maken heeft Barotique een forse hoeveelheid aan erotische speeltjes, zo ook een ballgag. Hiermee kunt u op een gemakkelijke en fijne wijze de mond van uzelf of uw partner knevelen. Dit maakt de ervaring des te spannender doordat dit de eerste stap is naar onderdanigheid. Als u een ballgag wilt kopen dan heeft u bij Barotique een uitgebreide keuze doordat er diverse variaties zijn.

De ballgag hebben wij zowel voor mannen als vrouwen en dit is weer onder te verdelen in verschillende varianten. Naast de ballgag, waarbij de knevel bestaat uit een bal die in de mond geplaatst wordt, hebben wij ook alternatieven waarbij de bal vervangen is door een ring, uitgebreid is met een dildo of zelfs met een masker geleverd wordt.

Maak de ervaring nog spannender

Om het nog spannender te maken kunt bij de ballgag ook diverse andere producten kopen. Denk daarbij aan fetish kleding, rubber kleding of een penissleeve. Voor zowel mannen als vrouwen is er een gevarieerde hoeveelheid aan mogelijkheden om het nachtleven aanzienlijk spannender en leuker te maken. Ook kunt u de ballgag kopen voor bijvoorbeeld een BDSM sessie, waarbij u of uw partner zich onderdanig gedraagt voor de extra spanning.

Fetish kleding, een penissleeve, rubber kleding en/of een ballgag kopen. Het zijn slechts voorbeelden van alles wat mogelijk is bij Barotique. Neemt u daarom vooral snel een kijkje in onze online sekswinkel en wij garanderen u dat er ook voor uw fantasie en wensen een geschikt product aanwezig is. Deze bieden wij bovendien aan voor een scherpe prijs en vanzelfsprekend zullen wij uw bestelling discreet leveren.

Variaties van de ballgag

Bij de ballgag heeft u wellicht snel het idee dat het hier om een band gaat met daaraan een bal die in de mond moet worden bevestigd. Dit is de ballgag in de meest simpele vorm, maar er is meer, veel meer!

De eerder genoemde ballgag met ring of masker zijn slechts een greep uit de mogelijkheden, want er zijn diverse varianten. Dat loopt uiteen van ballgags met daarbij een dildo voorop, een ballgag met tepelklemmen hieraan bevestigd, een paardenbit en nog veel meer. Wellicht bent u op zoek naar iets specifieks, iets wat wij u zeker kunnen bieden in onze online sekswinkel.

Vergeet daarnaast niet om ons aanbod van fetish kleding, penissleeves, rubber kleding en meer erotische fetish producten te bekijken.